Tikka masala med Oumph The chunk

Allmänt

 

 

 

Recept för 4 portioner
Ingredienser
Växtbaserat smör
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 msk tomatpure
1 tsk ingefärapulver
3 msk Garam masala
1 tsk chilli
400 g kokosgrädde
400 g Krossade tomater
1 lime
5 körsbärstomater
0.5 paprika
280 g Oumph The chunk
4 portioner ris

Gör så här
1. Fräs löken i smör en stund, tillsätt tomatpuren och kryddor.
2. Låt fräsa ytterligare en liten stund.
3. Ha i kokosgrädde och Krossade tomater.
4. Låt såsen puttra i 10 min ungefär.
5. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
6. Tillsätt Oumph The chunk, och saften från en lime i såsen. Låt puttra ytterligare 10 minuter och avsluta med att ha i tomaterna i halvor och paprika i bitar.

Kommentera inlägget här: