

Recept
Ingredienser
3 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
liten nypa salt
1 tsk kardemumma
Fyllning:
100 g rumsvarmt smör
1 msk kanel
1 msk vaniljsocker
0,75 dl florsocker
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker pösigt.
3. Blanda de torra ingredienserna och vänd i det med en slickepott.
4. Ta fram ett bakplåtspapper och lägg på en ugnsplåt. Häll i smeten och bred ut den som en rektangel. Ha in i mitten av ugnen i ca 5 minuter. Lägg ett tomt bakplåtspapper på bordet med strösocker på. Vänd upp kakan på det när du tar ut den.
5) Fyllning: Blanda alla ingredienser till en krämig fyllning. När kakan svalnat helt breder du på den på kakan.
6) Rulla ihop ifrån långsidan till en rulltårta. Strö på pärlsocker.